Termeni si conditii

Home
Despre noi
Contact
Oferte speciale

Termeni si conditiiContinutul site-ului:

Intregul continut al site-ului www.bio-toys.ro este proprietatea S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. si se afla sub protectia Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala (prin marcile, inventiile, desenele si modelele industriale inregistrate pe plan national si international).

Folosirea oricaror elemente ale site-ului, fara acordul scris al S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. intra sub incidenta legilor sus-mentionate.

S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. acorda acces limitat utilizatorului site-ului www.bio-toys.ro si nu ii permite acestuia in nici o masura descarcarea, copierea sau modificarea lui.
Exploatarea site-ului de catre utilizator este permisa doar in scop comercial.

Comunicarea intre parti:

Comunicarea intre utilizatorul site-ului www.bio-toys.ro si S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. se va face in mod electronic prin adresa de e-mail pusa la dispozitie (office.adelinetoys@gmail.com) sau prin telefon la numarul afisat ( 0754/456/461).
Persoanele care vor utiliza o adresa de e-mail falsa sau vor transmite mesaje electronice in numele altei persoane fizice sau juridice, vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Activitatea pe site:

Responsabilitatea pentru activitatea desfasurata de catre utilizator pe site-ul www.bio-toys.ro , (accesarea contului si folosirea parolei personale, comandarea on-line ) o poarta in exclusivitate utilizatorul. S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile sau pagubele survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. se obliga ca datele personale ale utilizatorului sa nu fie difuzate catre terti. Utilizatorului ii sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Utilizatorul isi da acordul ca datele sale cu caracter personal sa fie stocate si prelucrate de S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. si de a primi pe viitor informatii despre noi oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing direct.

Produsele comercializate:

S.C.Adeline Toys S.R.L.-D. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet.
In cazul in care, din diferite motive, preturile sau alte aspecte referitoare la produse sunt afisate gresit societatea S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. isi rezerva dreptul de a anula livrarea produsului respectiv si de a anunta clientul despre acest fapt.
De asemenea, imaginile produselor de pe site-ul www.bio-toys.ro au titlu de prezentare, produsele livrate efectiv putand diferi in mica masura de acestea in ceea ce priveste aspectul.


S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. nu garanteaza disponibilitatea in stoc a produselor afisate, motiv pentru care isi rezerva dreptul de a efectua livrarea comenzilor in 5 - 10 zile lucratoare sau, in cazul unor comenzi mai mari de 100 de bucati, termenul de livrare va fi stabilit de comun accord intre parti.

S.C. Adeline Toys S.R.L.- D. isi rezerva dreptul de a refuza/anula o comanda, fara vreo explicatie prealabila sau ulterioara.

Comanda minima acceptata va avea valoarea de 150 Ron.
Pentru comenzi cu valoare mai mare de 500 Ron transportul coletului va fi gratuit.


S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. nu poate fi facuta responsabila si nu isi asuma responsabilitatea pentru daunele directe, indirecte sau incidentale de orice natura ce survin din folosirea in mod impropriu a produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. garanteaza ca produsele achizitionate corespund scopului pentru care au fost achizitionate si poate pune la dispozitia utilizatorului, la cerere, declaratia de conformitate pentru produsul comandat.

Societatea S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. va analiza in vederea solutionarii orice reclamatie privind calitatea produselor, care este inaintata in maximum 2 zile de la receptionarea produselor.achizitionate de pe site.
Daca reclamatia se dovedeste a fi intemeiata, produsele vor putea fi inlocuite.

Termenii si Conditiile de utilizare de mai sus sunt guvernate de legile romane in vigoare iar prin folosirea site-ului, utilizatorul consimte ca litigiile de orice natura aparute intre acesta si societatea S.C. Adeline Toys S.R.L.-D. sa fie rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar, conflictul urmand sa fie solutionat in instanta competenta.

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.
Vezi cosul (0) Scroll Up